Sağlık Sigortası

Sahip olduğunuz en değerli varlığınız öncelikle kendi sağlığınızdır. Sağlık sigortası çözümlerimiz ile bir kaza veya hastalık sonucunda ortaya çıkabilecek sağlık giderlerinizi güvence altına alıyoruz.

Neden Sağlık Sigortası Yaptırmalıyım?

Sağlık Sigortası, dilediğiniz doktor ya da sağlık kurumunu seçme özgürlüğü sağlar. Sigortalıların herhangi bir kaza ya da hastalık sonucu ortaya çıkan ayakta ya da yatarak teşhis ve tedavilerine ait masraflar karşılanır...

Sağlık sigortası size kaliteli sağlık hizmetinden faydalanma imkanını, her bütçeye uygun çözümlerle sunmaktadır. Sağlık sigortası yaptırmayı geleceğe yapılan bir yatırım olarak düşünmek ve bir lüksten ziyade ihtiyaç olarak algılamak gerekir. 

  • Yabancı Sağlık Sigortası

Yurt dışından Türkiye' ye turistik ve ticari geziler için gelecek yabancıların Türkiye seyahatlerinde karşılaşabileceği acil sağlık problemlerini teminat altına alan sigorta ürünüdür.

  • Seyahat Sağlık Sigortası

Seyahatlerinizde sağlık veya kaza sonucu tedavi giderleri, yararlanma, hastalık nedeni ile sigortalının veya vefat eden sigortalının nakli, tarifeli uçuşlarda kaybolan bagajın bulunması sigortalıya ulaştırılması vb. gibi çok çeşitli teminatlar veren bir sigorta türüdür.

  • Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında karşılanan sağlık giderlerinizde oluşan fark ücretlerini, yalnızca SGK zorunlu katılım payını ödeyerek karşılayabilmenize imkân veren bir özel sağlık sigorta ürünüdür.

  • Özel Sağlık Sigortası

Özel sağlık sigortası; anlaşma dahilinde faydalanabileceğiniz sağlık hizmetlerini garanti altına alan, beklenmedik bir hastalık ya da kaza sonucu ortaya çıkabilecek sorunlar için tanı ve tedavi gerektiren sağlık hizmetinin giderlerini karşılayan bir sigorta türüdür.