Hayat Sigortası

Hayat sigortası, hayatta karşılaşabileceğiniz risklere ve geleceğinizi teminat altına almak için size ve ailenize maddi güvence sunar. Yaşamsal risklerinizi de güvence altına alarak bir sakatlık durumunda da yaşam kalitenizi korumanıza yardımcı olur.

  • Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)

Bireysel Emeklilik Sistemi ile geleceğinizi şimdiden planlayarak emekliliğinizi rahatça geçirebilirsiniz.Size en uygun ödeme koşulları ile poliçenizi oluşturabilirsiniz. Bireysel emeklilik sistemiyle, düzenli birikim yaparak çalışma döneminizdeki hayat standardınızı emeklilik döneminizde de sürdürebilmenizi sağlamaya yardımcı bir tasarruf ve yatırım sistemidir. Bireysel emeklilik sistemine yatırdığınız katkı paylarına karşılık olarak, bu katkı paylarının %30’u oranında yıllık belirlenen limit dahilinde bireysel emeklilik hesabınıza devlet tarafından ödenmektedir. Vizyon Sigorta’dan yaptıracağınız Bireysel emeklilik sistemi ile bugünden birikim yapmaya başlayın, emekliliğinizde rahat edin.

  • Otomatik Katılım Sistemi

Otomatik Katılım, 45 yaş altında, kamu ve özel sektöründe çalışan ya da çalışmaya başlayacak kişilerin otomatik olarak Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dâhil edildiği bir uygulamadır. Otomatik Katılım'ın 1 Ocak 2017 itibarıyla yapılması zorunlu olan bir birikim sistemidir. Otomatik Katılım; ABD, İngiltere, Yeni Zelanda, İtalya gibi birçok gelişmiş ülkelerde uygulanmaktadır. Otomatik Katılım ülkemizde de hayata geçtiğinde, kişilere emeklilik döneminde ikinci bir gelir imkânı sunacak, tasarruf açığını azaltırken ekonomiye de uzun vadeli kaynak sağlayıp dalgalanmaların önlenmesine önemli katkılarda bulunacaktır.

- Her ay %30 devlet katkısı. - Bireysel Emeklilik Sistemine dahil olan herkese 1000 TL ek devlet katkısı.

- 10 yıl ve 56 yaş şartını sağlayarak emeklilik hakkını kullanan ve toplu para almayarak en az 10 yıllık maaş alabileceği gelir sigortası alan çalışana, birikiminin %5'i kadar da ek devlet katkısı ödenecek.